+31 (0)46 43 73 574 info@horse-transport.nl

Afhankelijk van de bezetting van de stallen zijn drie tot vijf mensen op onze locatie in Echt dagelijks in de weer om te mesten, te voeren en de paarden beweging te geven. Als paarden meerdere dagen gestald worden, bijvoorbeeld als ze naar Amerika gaan, zorgen we er vanzelfsprekend voor dat ze ook uit de stal komen. Ze kunnen bij ons in de molen, worden gelongeerd en in de paddock worden gezet. In principe gaan de paarden minimaal één keer per dag in de molen en in overleg met de eigenaar bespreken we wat er meer wordt gedaan. Omdat we over een grote indoorhal beschikken, kunnen de paarden zelfs gereden en doorgetraind worden. Daar maken klanten meestal gebruik van als hun paarden hier in quarantaine staan en ze zelf redelijk in de buurt zitten. Speciaal voor de paarden in quarantaine beschikken we eveneens over vier hoger omheinde graspaddocks met voldoende tussenruimte. Mits het quarantaineprotocol het toestaat kunnen de paarden ook hier hun beweging krijgen.

Wassen, smid erbij

Paarden die wat langer hier zijn geweest, zoals in quarantaine, worden gewassen. Indien nodig komt de smid erbij. We willen de paarden zo netjes mogelijk afleveren, bij voorkeur netter dan dat ze hier zijn aangekomen.
Tot slot kunnen mensen ook zelf intern bij ons verblijven. Op onze locatie is een aantal kamers aanwezig. Meestal wordt daar gebruik van gemaakt door mensen die op doorreis zijn met hun paarden.