+31 (0)46 43 73 574 info@horse-transport.nl

Faciliteiten

Sinds 2015 zijn we gevestigd op onze geheel nieuwe accommodatie in Echt. Hier beschikken we over alle benodigde faciliteiten, die we, op basis van jarenlang opgedane ervaringen, tot in detail naar onze wensen hebben kunnen inrichten. We nemen je in vogelvlucht mee langs onze faciliteiten:

stal voor kort verblijf

De eerste stal die je tegenkomt op ons bedrijf is deze voor alle paarden die in de EU blijven. In deze EU-stal beschikken we over 39 ruime boxen, die allemaal genummerd zijn. Op iedere staldeur hangt een formulier met relevante informatie van het betreffende paard en bij de stal liggen de bijbehorende benodigdheden voor het transport.

stal voor lang verblijf

Deze stal bestaat uit 45 royale boxen voor de paarden die langer op ons bedrijf verblijven. Vaak is hier ook sprake van een quarantaineperiode. De stal bestaat uit vijf compartimenten, A t/m E. Ieder compartiment is volledig uitgerust en via af te sluiten tussendeuren en eigen in- en uitgangen als apart stalgedeelte te gebruiken voor een quarantaine.

binnenhal

Bij Gelissen hebben we de beschikking over een ruime binnenhal van 30x60m. De duurzaam geconstrueerde hal kan gebruikt worden door ruiters of grooms die de paarden beweging onder het zadel willen geven. De hal is tevens een trainingsmogelijkheid voor een ruiter die een stalcompartiment wil huren.

indoorstapmolen

Onze royale stapmolen bevindt zich tussen stal en binnenhal. Aangezien deze stapmolen inpandig is aangelegd kunnen we onder alle weersomstandigheden gebruik maken van de molen en de paarden altijd hun beweging geven.

weide en paddocks

Op onze locatie beschikken we over weide en paddocks. In de weide staan onze gezelschapspony’s. Daar vlakbij liggen de graspaddocks, in totaal acht, waarvan er vier hoger omheind zijn. Deze hoge paddocks hebben ieder 3 meter tussenruimte en kunnen, als de quarantaine dat toestaat, gebruikt worden tijdens een quarantaineperiode.

verblijf voor klanten

Bij ons hebben klanten de mogelijkheid om intern op onze locatie te verblijven bij hun paard(en). We hebben de beschikking over drie tweepersoonskamers. Hier wordt regelmatig gebruik van gemaakt door mensen die op doorreis zijn met hun paarden.

buitenpiste (gepland)

Een buitenpiste zal in de nabije toekomst worden gerealiseerd.

Wilt u graag meer informatie over onze extra faciliteiten?

Gelissen Paardentransport BV
Daalweg 38A 6102 TD Echt - The Netherlands
TEL: +31 (0)46 437 35 74

Instagram

[jr_instagram id="2"]

Gelissen Paardentransport BV
Daalweg 38A
6102 TD Echt - The Netherlands
T: +31 (0)46 437 35 74

MEER INFORMATIE

instagram

 

[jr_instagram id="2"]

Facebook