+31 (0)46 43 73 574 info@horse-transport.nl

ons team

Bij Gelissen Paardentransport werken we met een op elkaar ingespeeld team, met affiniteit voor paarden. We hebben door de jaren heen niet alleen alle benodigde kennis en expertise in huis gekregen, maar ook de juiste mensen op de juiste plek weten te zetten. Maak kennis met de mensen achter Gelissen Paardentransport:

Chantal Gelissen

Samen met broer Roger nam Chantal het bedrijf over van haar ouders. Op de voormalige locatie in Beek leerde ze de kneepjes van het vak en werd ze een drijvende kracht achter Gelissen Paardentransport. Chantal bezit veel kennis over alles wat er op en rondom paardentransport komt kijken en kenmerkt zich door flexibiliteit en snel op zaken kunnen inspelen.

‘Het blijft mooi om, ongeacht het soort transport, alles goed te kunnen regelen.’

Roger Gelissen

Roger vormt samen met zus Chantal alweer de derde generatie van Gelissen Paardentransport. Opgegroeid met paardentransport in Beek is hij tegenwoordig een spin in het web op de nieuwe locatie in Echt. Roger is als technische man mede verantwoordelijk voor de ontwikkeling en het onderhoud van de vrachtwagens in de werkplaats en is daarnaast sterk in het oplossen van de logistieke puzzels.

We werken altijd richting de toekomst en staan ook figuurlijk nooit stil

Eefje Mantel

Eefje is op de hoogte van alle veterinaire eisen en regels die er wereldwijd gelden op het gebied van paardentransport. Als voormalig internationale groom heeft ze veel affiniteit met paarden en een basis gelegd voor haar huidige expertise. Ze heeft zich vervolgens bij ons verder gespecialiseerd en staat tegenwoordig onze klanten bij met haar kennis en werkt tevens nauw samen met luchtvrachtagenten.

‘Door mijn achtergrond weet ik wat voor de paarden van belang is.’

carin habets

De douaneafhandeling bij paardentransporten is bij ons in handen van Carin. Zij bezit hiervoor alle benodigde kennis en geldt als vraagbaak op dit gebied. Zij staat in nauw contact met de douane, de expediteur en de klanten omtrent de douaneafhandeling. Tevens zorgt Carin dat we altijd up-to-date blijven aangaande de laatste ontwikkelingen in haar vakgebied.

‘De ontwikkelingen gaan snel en juist dat maakt alles zo uitdagend.’

Anouk tijssen

De financiële administratie van Gelissen Paardentransport wordt op kantoor verzorgd door Anouk. Ook zij is al lange tijd werkzaam bij ons en kent het bedrijf van haver tot gort. Van origine heeft Anouk geen directe link met paarden, maar op financieel administratief gebied is het paardentransport en alles eromheen vertrouwd terrein voor haar, wat haar eveneens tot een waardevolle kracht maakt.

‘De paardensector is een specialistische wereld en dat zie ik terug in mijn werk.’

bjorn Gelissen

Bjorn is inmiddels de vierde generatie van de familie Gelissen die in het bedrijf werkzaam is. Hij is opgegroeid in het bedrijf en daardoor bijzonder breed inzetbaar. Op de eerste plaats is dat paardgerelateerd. Als er bijvoorbeeld hulp nodig is bij de verzorging van de paarden, komen zijn ervaring en expertise van pas. Daarnaast helpt Bjorn bij het laden en lossen, het rijden in de vrachtwagen en zit hij indien nodig op kantoor. 

‘Waar het nodig is, kan ik bijspringen.’

leo gommans

Bij ons is Leo een van de verantwoordelijken voor de planning. Hij heeft zich toegelegd op de planningen voor onze vaste routes binnen Europa. Dit betreft bovenal de verzameltransporten naar Groot-Brittannië, Italië en Spanje. Bij de transporten op de laatste twee routes worden vanzelfsprekend ook landen als Frankrijk, Zwitserland en Duitsland in de planning meegenomen.

‘Het zorgen voor de passende logistieke puzzel maakt het werk zo boeiend.’

onze chauffeurs

Onmisbaar voor ons bedrijf zijn de juiste chauffeurs. Gelissen Paardentransport beschikt dan ook over een groep ervaren chauffeurs met kennis van paarden. Aangezien veel van onze chauffeurs vroeger groom zijn geweest is die kennis en de bijbehorende affiniteit bij velen al lange tijd aanwezig. Chauffeurs die minder ervaren waren met paarden hebben als bijrijder in hun beginperiode het vak geleerd.

Gelissen Paardentransport BV
Daalweg 38A 6102 TD Echt - The Netherlands
TEL: +31 (0)46 437 35 74

Instagram

Gelissen Paardentransport BV
Daalweg 38A
6102 TD Echt - The Netherlands
T: +31 (0)46 437 35 74

MEER INFORMATIE

instagram

 

Facebook